Huur een mooie ijscokar!

Maak uw feest nu compleet met een authentieke (italiaanse) ijskar! Wij leveren de ijskar met heerlijk ambachtelijk schepijs! De authentieke ijskar is van hout en beschikt ook over een mooi nostalgisch luifeltje. Natuurlijk is onze authentieke ijskar een blikvanger op uw bruiloft, verjaardag, communie, bedrijfsfeestje, uw stand op de beurs of natuurlijk gewoon om ijs te verkopen op een markt of bij uw ijssalon.

De ijskarren worden standaard geleverd met 1 ijsschep en kunnen, met uitzondering van de gelatobar, op een normaal stopcontact worden aangesloten. Er passen gastronorm bakken in de ijskarren, tot wel 150 liter. U kunt tot 8 smaken tegelijkertijd gebruiken.

Prijzen ijskarren gehuurd met ambachtelijk vers schepijs of voorverpakt ijs

Gelatobar (mini ijskar): €45,00 per dag
Authentieke ijskar: €129,00 per dag

Wij leveren tientallen verschillende smaken ijs inclusief ijshoorntjes of ijsbakjes. Met de ijslepels die wij gebruiken haalt u gemiddeld ca. 15 bollen ijs uit een liter.

Wij leveren het verse Italiaanse schepijs al vanaf €8,50 per liter inclusief hoorntjes en voor €6,50 meerprijs leveren wij allerlei leuke en lekkere toppings.

Andere benodigdheden:
- Basisprijs ijscoman/ijscovrouw 1 uur: €125,00. Personeelslid is incl. voorbereiding, reistijd en op- afbouw op locatie. Prijs voor een langer tijdsbestek is €42,50 per uur meerprijs.
- Eindschoonmaak: €42,50
- Extra ijsscheppen: €5,00 per stuk
- Houder voor hoorntjes: €5,00
- Voorgekoelde koelelementen, -20: €25,00
- Verlengsnoer, 25 meter: €7,50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Transport van de ijskarren

Wij leveren de ijskarren alleen inclusief transport. Houdt u er dus rekening mee dat die kosten niet inbegrepen zijn bij het huurbedrag. De tarieven voor het transport vindt u op deze pagina.

Lees voordat u een bestelling plaatst a.u.b. eerst de algemene voorwaarden.

Indien u geïnteresseerd bent een ijskar te huren of kopen, aarzel dan niet om te vragen naar de mogelijkheden. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op 0619384451.

© 2024 IJskar-Huren.nl. Powered by Manieu.nl